Huset

Huset

 

 

Vores dejlige hus er på ca. 96 M2, fordelt på 3 plan, plus vores store tagterrasse hvorfra der er udsigt ned over stranden og middelhavet mod øst. Der er også udsigt over bjergene og Alicante by. Her kan man med ro i sjælen nyde udsigten imens man reflekterer over dagens oplevelser.

Huset er indrettet med 2 soveværelser med hhv. dobbeltseng og 2 enkeltsenge. Der er også 2-3 sovepladser i underetagen (kælder med højt til loftet). Der er badeværelse med brus i både stueetagen og på 1. sal.

Der er aircondition i stuen og begge soveværelser. Underetagen er kølig året rundt.

I huset er der endvidere vaskemaskine, babyseng, babybadekar, høj stol, mikroovn, fladskærm, PS2 med spil og film og naturligvis alle almindelige bekvemmeligheder som forventes af en moderne feriebolig.

Ud over den store tagterrasse kan man nyde udsigten på den nyanlagte terrasse ved hoveddøren eller på altanen ud for det ene soveværelse.

Der er parkering foran huset.

2 minutters gang fra hoveddøren ligger den fælles swimmingpool med separat børnebassin. Pool området er indhegnet og aflåst således at der kun er adgang for beboere.

Huset ligger i den lille hyggelige by Gran Alacant. Her har du alle bekvemmeligheder såsom banker, supermarked, apotek og restauranter i gåafstand. Hver torsdag er der marked i byen. Her kan du handle både fødevarer, beklædning og meget andet til yderst favorable priser.

+45 22 12 37 00

 

info@feriecostablanca.dk